Champions League

Patronul lui PSG reactioneaza: "Nu inteleg..."

Sursă foto: https://twitter.com/Eurofoot5/

Nasser Al-Khelaifi, seicul qatarez care pompeaza bani in Paris Saint-Germain, se vede pentru inca un sezon eliminat de la masa bogatilor in fotbalul european.

O lectie pe care au mai incercat-o pe pielea lor si altii inainte, cel mai bun exemplu fiind al rusului Roman Abramovici.

In fotbal nu conteaza intotdeauna doar banii si investitiile masive in jucatori. Fotbalul mai tine si de spiritul respectiv traditia unei echipe, iar la duelul cu Manchester United acestea au inclinat decisiv balanta in favoarea trupei engleze.

Al-Khelaifi a incercat dupa meci sa aiba un discurs echilibrat, in pofida dezamagirii care razbate dintre randuri.

"Nu inteleg...E o mare dezamagire, dar nu putem spune ca sezonul s-a incheiat aici. Nu am castiga inca nimic. Trebuie sa ramanem uniti. Nu inteleg acel penalty", a spus patronul lui PSG.

La investitiile facute in echipa pariziana sa parasesti pentru al treilea an consecutiv Liga Campionilor in optimi poate reprezenta un mare esec, dar cu toate acestea daca ne uitam la numele echipelor care au scos PSG dezamagirea s-ar mai putea dilua putin:

•2016/17 FC Barcelona (dupa celebra remontada cu 6-1 de la 0-4 la Paris)
•2017/18 Real Madrid
•2018/19 Manchester United

Anterior, PSG fusese eliminata patru ani la rand in sferturile de finala de echipe precum Barcelona in doua randuri, Chelsea si Manchester City.



Patronul lui PSG reactioneaza: "Nu inteleg..."