Champions League

Minunea Leicester continua in Liga Campionilor

Sursă foto: twitter.com

Leicester City, surprinzatoarea campioana a Angliei din sezonul precedent, s-a calificat in sferturile de finala dupa victoria obtinuta, marti seara, pe teren propriu, in fata echipei spaniole FC Sevilla, cu 2-0 (3-2 scor general).

Portarul Kasper Schmeichel de la gazde si mijlocasul Samir Nasri au dat startul ostilitatilor inca din minutul 3 la o faza in care primul s-a opus deschiderii scorului.

Cei doi aveau sa fie protagonistii meciului prin deciziile pe care le-au luat in timpul partidei si care au influentat in mare masura soarta calificarii.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 26, cand Morgan a reluat la coltul scurt o minge centrata de Mahrez dintr-o lovitura libera. Un 1-0 care prin prisma golului marcat in deplasare o califica in acel moment pe Leicester.

Dupa pauza, in minutul 52, Albrighton a dublat avantajul gazdelor cu un sut in forta din interiorul careului si Leicester se apropia si mai mult de surpriza, insa meciul era departe de a fi decis.

Portarul Schmeichel s-a opus golului la sutul lui Correa din minutul 73, pentru ca un minut mai tarziu Nasri sa fie eliminat pentru un cap in gura aplicat lui Vardy.

Chiar si in inferioritate numerica Sevilla a avut sansa trimiterii meciului in prelungiri prin transformarea unui penalty in minutul 78.

Schmeichel l-a faultat in suprafata de pedeapsa pe Vitolo, insa tot el s-a remarcat la lovitura de la 11 metri executata de Nzonzi.

Sevilla s-a descoperit in minutele de final si Vardy a ratat in doua randuri din pozitii ideala golul care ar fi pus capat emotiilor.

In cele din urma ultimul fluier a calificat-o pe Leicester in sferturile de finala si minunea din Premier League continua in acest sezon de Liga Campionilor.



Minunea Leicester continua in Liga Campionilor