Champions League

Manchester United vrea sa fie noul Ajax. Cum va raspunde PSG?

Sursă foto: https://twitter.com/MbappeNews/

Parisul primeste, miercuri seara, vizita celor de la Manchester United in returul optimilor de finala in Liga Campionilor.

Campioana Frantei porneste cu prima sansa la calificarea in sferturi dupa 2-0 pe Old Trafford, dar Ajax Amsterdam tocmai a aratat ca o infrangere pe teren propriu poate fi oricand intoarsa dupa 4-1 cu Real Madrid pe Santiago Bernabeu.

Ramane de vazut daca in fiecare zi e primavara si daca Manchester United are puterea de a rasturna scorul nefavorabil din tur, cand Ole Gunnar Solskjaer a suferit prima infrangere dupa instalarea in locul lui Jose Mourinho.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru PSG - Man.United

Misiunea trupei engleze pe Parc des Princes se anunta una extrem de dificila tinand cont de forta adversarului intalnit, dar si de numeroasele indisponibilitati de la United.

Herrera, Jones, Lingard, Martial, Mata, Matic, Pogba, Sanchez si Valencia absenteaza din echipa oaspete din motive medicale sau ce tin de disciplina cum este cazul lui Pogba, suspendat. Aproape o intreaga echipa pe care Solskjaer trebuie sa o inlocuiasca.

De la gazde lipseste doar Neymar, o accidentare de durata care il va mai tine cateva saptamani departe de gazon.

PSG a marcat de fiecare data in ultimele 23 de meciuri in Liga Campionilor.

Manchester United nu a castigat ultimele patru meciuri disputate in deplasare in aceasta faza a competitiei.

Ambele echipe s-au impus in meciurile disputate la finalul saptamanii trecute in competitiile interne. PSG a castigat la Caen, cu 2-1, in timp ce Manchester United a dispus pe teren propriu de Southampton, cu 3-2.

"Trebuie sa marcam primii si sa ramanem in meci. Orice este posibil. Anul trecut Juventus a pierdut 3-0 cu Real Madrid si apoi a intors rezultatul in mansa secunda, de asemenea Barcelona cu PSG si sunt multe astfel de exemple", a spus Solskjaer increzator.

La randul sau, Thomas Tuchel crede ca jucatorii sai "trebuie sa uite rezultatul din tur".

Echipele probabile

Paris: Buffon; Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat; Verratti, Marquinhos; Dani Alves, Draxler, Di María; Mbappé;

Man. United: De Gea; Young, Lindelöf, Smalling, Shaw; Fred, McTominay, Pereira, Dalot; Lukaku, Rashford.



Manchester United vrea sa fie noul Ajax. Cum va raspunde PSG?