Champions League

Manchester City, prima infrangere dupa 28 de meciuri

Sursă foto: twitter.com/mancity

Seria de invincibilitate a echipei engleze Manchester City a luat sfarsit, miercuri seara, pe terenul din Harkov la meciul cu Sahtior Donetk.

Echipa ucraineana s-a impus, cu 2-1, si a obtinut calificarea in faza optimilor de finala in dauna italienilor de la Napoli.

Bernardo a deschis scorul cu o super executie din marginea careului si Ismaily a dublat avantajul lui Sahtior inaintea pauzei scapat singur cu portarul la limita offside-ului.

Manchester City, deja castigatoare a grupei, nu s-a omorat prea mult cu firea si a redus din diferenta in minutul 90+2 prin Aguero dintr-o lovitura de la 11 metri.

Pentru City este prima infrangerea dupa 28 de meciuri in toate competitiile, ultimul meci oficial pierdut de “cetateni” datand din 23 aprilie, de la un 1-2 cu Arsenal in semifinalele Cupei Angliei.

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, s-a aflat la meciul cu numarul 100 ca antrenor in Champions League. Spaniolul a suferit doar a 16-a infrangere in aceasta competitie.

Feyenoord a invins-o pe Napoli, cu 2-1, in cealalta partida a grupei si a obtinut primul succes in Champions League dupa o asteptare de 16 ani.



Manchester City, prima infrangere dupa 28 de meciuri