Champions League

Manchester City-FC Barcelona, duelul stelar din grupele Ligii Campionilor

Al doilea episod al confruntarii dintre Manchester City si FC Barcelona se va consuma, marti seara, pe Etihad Stadium, iar “Cetatenii” au o mare dorinta de revansa dupa umilinta traita in tur pe Nou Camp (0-4).

“Stim ca trebuie sa jucam aproape perfect pentru a invinge”, a avertizat managerul gazdelor Pep Guardiola inaintea meciului de marti.

Manchester City este neinvinsa de 12 meciuri pe teren propriu, mai precis din 20 martie, timp in care a obtinut opt victorii si patru remize pe teren propriu.

Barcelona este una din cele doar trei echipe cu procentaj maxim dupa primele trei meciuri din faza grupelor si are nevoie de un singur punct pentru a-si asigura calificarea in optimile de finala.

“Ma astept la exact acelasi tip de meci ca si prima oara. Nu cred ca ei pot fi mai agresivi de atat in ceea ce priveste pressingul. Ambele echipe isi doresc acelasi lucru, sa faca terenul cat mai mre posibil cand au mingea. Daca vor lasa spatii, noi vom profita”, a spus si Luis Enrique in prefata meciului.

Tehnicianul Barcelonei a mai spus ca-si doreste primul loc in grupa si ca echipa sa trebuie sa joace bine cu sau fara minge.

Barcelona are cinci victorii si o infrangere in ultimele sase meciuri, in timp ce City a castigat o singura data in acest interval, chiar la finalul saptamanii trecute, 4-0 pe terenul lui West Brom in campionat.

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Ungaria cu Viktor Kassai la centru.

Echipele probabile

Manchester City: Caballero; Fernandinho, Otamendi, Stones, Kolarov; Fernando, Gundogan; De Bruyne, Silva, Sterling; Aguero.

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne; Rakitic, Busquets, Rafinha; Messi, Luis Suarez, Neymar.



Manchester City-FC Barcelona, duelul stelar din grupele Ligii Campionilor