Champions League

Lumea fotbalului lasata cu gura cascata dupa Manchester City - Tottenham

Sursă foto: https://twitter.com/SpursOfficial/

Sapte goluri in 90 de minute, patru marcate in primele 11 minute ale meciului, un gol anulat in prelungiri pentru un offside la interventia VAR, acelasi VAR care n-a vazut hentul de la golul trei marcat de Tottenham.

Cu alte cuvinte, o nebunie de meci intre Manchester City si Tottenham, partida care a generat reactii in randul oamenilor de fotbal pe retelele de socializare.

"Ce meci! Fotbalul uneori este o gluma...incredibil", a scris Gerard Pique, fundasul Barcelonei, pe Twitter.

"Unul dintre cele mai mari, incitante, dramatice si emotionale meciuri de fotbal pe care le-am vazut. Felicitari celor de la Tottenham, bine jucat Manchester City. Amandoua ati facut o mare propaganda minunatului nostru sport", a scris Gary Lineker, fostul international englez.

"Acest sport e fantastic. Gandurile mele se indreapta acum spre toti cei carora nu le place fotbalul", a mai scris Lineker.

"Iubesc Champions League", a fost reactia lui Carles Puyol, fostul capitan al echipei FC Barcelona.

"Oh, Dumnezeul meu! Va iubesc baieti", a scris si Harry Kane, marele absent din tabara lui Tottenham la returul cu Manchester City.

Lionel Messi a reactionat cu apreciere pentru un mesaj postat de o anume Erica pe Twitter: "Cei de la City si Spurs macar respira?!"

Aluzie evidenta la ritmul infernal impus de jucatorii celor doua echipe engleze.



Lumea fotbalului lasata cu gura cascata dupa Manchester City - Tottenham