Champions League

Lukaku, decisiv pentru Inter cu Porto

Sursă foto: https://twitter.com/Inter/

Atacantul belgian Romelu Lukaku a intrat de pe banca si a rezolvat meciul dintre Inter Milano si FC Porto, miercuri seara, in turul optimilor din UEFA Champions League.

Lukaku a marcat unicul gol al disputei de pe Stadio Giuseppe Meaza, in minutul 86.

Inter evolua in momentul golului in superioritate numerica, dupa ce Otavio de la oaspeti fusese eliminat incepand din minutul 78 pentru cumul de cartonase galbene.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a apartinut gazdelor la sutul lui Calhanoglu blocat in extremis de portarul Diogo Costa.

Echipa lusitana a ratat doua oportunitati de a trece in avantaj prin Grujic si Galeno.

Dupa pauza tot cei de la Porto au fost mai aproape de gol, Zaidu si Taremi ratand incredibil la aceeasi faza, in minutul 57.

Un avantaj minim luat de Inter dupa acest meci, dar extrem de important in perspectiva returului programat pe Dragao din Porto in 14 martie.

Porto, echipa care venise la Milano fara infrangere de la sfarsitul lunii octombrie, cu siguranta va dori sa-si ia revansa fortand calificarea in sferturi.

Inter confirma forma buna de pe teren propriu, unde a suferit o singura infrangere in ultimele 13 meciuri.

Meciul de miercuri seara a fost al 18-lea pentru Inter in care nu se marcheaza in primul sfert de ora. O statistica de tinut minte pentru amatorii de pariuri in perspectiva disputelor viitoare.



Lukaku, decisiv pentru Inter cu Porto