Champions League

Liverpool si Bayern zgarcite cu fotbalul. Doar doua suturi pe poarta in 90 de minute!

Sursă foto: https://www.facebook.com/ChampionsLeague/

Doua dintre cele mai ofensive echipe din fotbalul european au oferit, marti seara, o lectie despre cum sa-ti anihilezi mai bine adversarul intr-un joc de o prudenta maxima.

Nimic la nimic pe Anfield Road in turul optimilor de finala din Liga Campionilor intre granzii Liverpool si Bayern.

Un rezultat la capatul unui meci in care am avut doar doua suturi pe poarta, ambele apartinand gazdelor. Astfel, pentru prima data dupa patru ani Bayern termina un meci din faza eliminatorie fara sut pe spatiul portii. S-a intamplat ultmia oara in 2015 contra Barcelonei.

Bayern a dominat inceputul meciului cu o posesie superioara, fara insa a ameninta poarta lui Liverpool in primele zece minute.

Pe acest fond primul sut pe poarta a apartinut gazdelor in minutul 12, insa Neuer a avut o interventie sigura.

Trei minute mai tarziu Liverpool s-a aratat din nou periculoasa prin Mane pe o contra. Sutul senegalezului n-a prin cadrul portii.

Liverpool a continuat sa fie echipa mai periculoasa, iar in minutul 24 Salah a aparut surprinzator la finalizare cu o lovitura de cap din sase metri.

Ocazie monunentala ratata de Mane in minutul 33. Mingea a ajuns cu sansa la acesta in centru careului, insa atacantul senegalez a reluat slab pe lanva poarta.

Prima ocazie a celor de la Bayern in minut 36 la sutul lui Gnabry spre coltul lung, pe jos, balon respins de Allison in corner.

Cea mai mare ocazie a partii secunde s-a lasat asteptata pana in minutul 85, cand Mane a luat prim planul in careu si a reluat cu capul spre coltul scurt. Neuer a respins providential.

Statistica meciului

Suturi la poarta: 15-9
Acuratetea paselor: 78%-82%
Sanse de gol: 10-9
Posesia: 49%-51%



Liverpool si Bayern zgarcite cu fotbalul. Doar doua suturi pe poarta in 90 de minute!