Champions League

Asa am trait Liverpool - Roma 5-2

Am transmis live text in aceasta pagina mansa tur a semifinalei dintre Liverpool si Roma.

Final de partida, una senzationala demna de o semifinala de Liga Campionilor. Returul ramane deschis oricarui rezultat, mai ales dupa ce Roma a intors rezultatul negativ contra Barcelonei obtinand scorul de care avea nevoie pentru calificare.

Min.90 - Roma controleaza jocul in aceste momente de final si Nainggolan obtine lovitura de la colt dupa un sut deviat.

Min.85 - Lovitura de la 11 metri pentru Roma acordata la un hent comis de Milner. Penalty transformat de Perotti si Roma revine la viata cand parea moarta si ingropata la 5-0.

Min.81 - Dzeko reduce din diferenta cu un sut din interiorul careului la coltul scurt. Minge inalta care il depaseste pe Lovren, bosniacul Dzeko are timp sa preia pe piept si sa-l invinga pe Karius cu un sut in forta. Acelasi Dzeko marca la 4-0 si pe Nou Camp, gol care s-a dovedit decisiv in economia calificarii in semifinale.

Min.72 - Lovitura de cap a lui Schick blocata de portariul Karius. Una dintre putinele sanse ale Romei in acest meci.

Min.69 - Firmino marcheaza golul cinci al gazdelor cu o lovitura de cap dupa un corner de pe dreapta in directia de atac. Daca nu iese la joc si nu muta pe tabela, Roma nu va mai avea ce sa salveze in retur.

Min.61 - Marcheaza si Firmino pentru 4-0 cu o reluare din doi metri la o minge in fata portii, dar sa nu uitam ca si Barcelona a avut acest scor in mansa tur cu Roma, pentru a pierde apoi calificarea in extremis.

Min.59 - Allison se opune golului patru la sutul lui Robertson, fundasul stanga al "cormoranilor".

Min.58 - Reluare slaba a lui Schick spre poarta gazdelor.

Min.55 - Mane duce scorul la 3-0 cu o reluare din interiorul careului la o pasa trimisa de Salah.

22:47 S-a reluat meciul de pe Anfield Road.

22:32 Pauza la Liverpool in prima semifinala a Ligii Campionilor.

Min.45 - Salah majoreaza avantajul lui Liverpool cu o minge pe langa Alisson. O faza pornita din maginea propriului careu al gazdelor cu pasa lunga, faza continuata apoi de Salah si Firmino.

Min.40 - Alisson se opune golului la sutul lui Wijnaldum dupa o centrare senzationala de peste 30 de metri.

Min.38 - Liverpool continua sa preseze si Lovren trimite cu capul in transversala dupa o centrare din corner.

Min.36 - Salah deschide scorul cu un sut senzational din interiorul careului. Un stang senzational care se duce sub bara la vinclu.

Min.34 - Gol anulat gazdelor pentru o pozitie afara din joc la Mane. Decizie cat se poate de corecta.

Min.30 - Creste presiunea lui Liverpool la poarta Romei. Allison respinge in extremis in corner sutul lui Salah. Aproape minutul si ocazia de gol pentru "cormorani".

Min.28 - Sansa uriasa de gol irosita de Liverpool pe contraatac prin Mane. Senegalezul a scapat singur cu portarul si a trimis cu stangul mult peste poarta.

Min.18 - Ocazie de gol ratata de Roma la sutul lui Kolarov din afara careului. Mingea ii trece printre maini lui Karius si doar transversala o salveaza pe Liverpool.

Min.5 - Firmino primeste in careu de la Salah si nu prinde poarta cu un sut din unghi.

21:45 Incepe meciul. Se joaca pe o ploaie marunta, englezeasca.



Asa am trait Liverpool - Roma 5-2