Champions League

Juventus pierde la Porto dupa doua gafe in aparare

Sursă foto: https://twitter.com/FCPorto/

FC Porto s-a impus in fata lui Juventus Torino, cu 2-1, in mansa tur a optimilor de finala in Champions League.

Un rezultat stabilit pe finalul meciului de pe Dragao si care mentine ecuatia calificarii deschisa in perspectiva returului de la Torino.

Doua erori defensive au bagat-o in corzi pe Juventus pe Dragao intr-un echipament portocaliu in care campioana Italiei nu s-a regasit niciun moment.

Trecusera doar doua minute de la startul meciului cand Bentancur a trimis slab spre propriul portar, mingea a fost interceptata de Taremi si acesta a inscris pentru 1-0.

Ocazie de egalare ratata de Juventus in minutul 41 dupa o faza fixa. Mingea respinsa de gazde a fost reluata din foarfeca de Rabiot. Mingea deviata de Marega a fost respinsa in extremis in corner de portarul Marchesin.

Cinci minute mai tarziu Porto isi dubla avantajul prin Manafa. Acesta a patruns pe dreapta si i-a pasat in careu lui Marega pentru 2-0. Gol marcat dupa o noua gafa in defensiva lui Juventus.

Porto a ratat o mare sansa de 3-0 in minutul 68 prin mexicanul Corona. Acesta si-a potrivit mingea pentru foarfeca si doar interventia lui Szczesny a pastrat proportiile scorului.

Cartile calificarii au fost redeschise in minutul 82 dupa un atac prelungit al lui Juventus.

Rabiot a intors mingea pentru aparitia lui Chiesa, iar tanarul atacant italian a punctat cu un sut in forta.



Juventus pierde la Porto dupa doua gafe in aparare