Champions League

Juventus o invinge pe Porto in superioritate numerica

Sursă foto: twitter.com/juventusfcen

Intr-un meci in care a beneficiat de un jucator in plus inca din minutul 27, Juventus Torino s-a impus cu 2-0 (0-0), in deplasare, in fata lui Porto si a luat o serioasa optiune pentru calificarea in sferturile de finala in Liga Campionilor.

Prima sansa de gol a meciului a fost ratata de Dybala cu un sut din cadere in minutul 23 care s-a dus peste poarta aparata de Casillas.

Patru minute mai tarziu centralul german Felix Brych a rupt echilibrul numeric eliminandu-l pe Telles dupa al doilea galben acordat in trei minute.

Juventus a ratat o noua sansa de a deschide scorul la reluarea lui Cuadrado dupa un corner, iar pana la pauza torinezii au irosit alte trei ocazii de a marca.

Reluarea cu capul a lui Khedira pe langa poarta, sutul lui Higuain blocat de Casillasi si bara lui Dybala din minutul 45 au fost ocaziile lui Juventus aparute in superioritate numerica.

Partea secunda a debutat abrupt cu un gol anulat la sutul lui Dybala in minutul 46, dupa care Khedira a ratat de putin poarta cu un sut sanatos din afara careului.

Higuain, jucator care marcase pentru Juventus de 13 ori in ultimele 13 meciuri, nu a prins de putin poarta cu un sut carlig in minutul 66, pentru ca deschiderea scorului sa vina in minutul 72.

Croatul Pjaca, jucator transferat de campioana Italiei in vara lui 2016, a reusit primul sau gol la Juventus cu un sut in forta din interiorul careului.

Trei minute mai tarziu brazilianul Dani Alves a majorat avantajul lui Juventus cu o executie din careului dupa o excelenta preluare pe piept.

Porto, echipa care n-a invins-o niciodata pe Juventus in patru meciuri, are nevoie de o minune la Torino pentru a intoarce soarta acestei duble.



Juventus o invinge pe Porto in superioritate numerica