Champions League

Jose Mourinho a plecat invins de la Porto. Dinamo Kiev, liderul surpriza in Grupa G

FC Porto i-a administrat lui Chelsea, actuala echipa a lui Jose Mourinho, prima infrangere a sezonului in Liga Campionilor, scor 2-1.

Andre Andre a deschis scorul cu un voleu din interiorul careului in minutul 39, dupa ce portarul Begovic respinsese intr-o prima faza sutul lui Brahimi din partea stanga.

Chelsea restabilit egalitatea in al doilea minut suplimentar al primei reprize prin brazilianul Willian. Jucatorul facut mare la Sahtior Donetk de Mircea Lucescu a transformat magistral o lovitura libera din afara careului, lasandu-l fara reactie pe Iker Casillas.

Jose Mourinho a refuzat sa se bucure la golul echipei sale in semn de respect pentru suporterii lui Porto, carora in 2004 le aducea trofeul UEFA Champions League in urma unei finale cu AS Monaco.

Porto a obtinut victoria in repriza secunda prin Maicon, acesta surprinzandu-l pe Begovic cu o deviere la coltul scurt dupa un corner executat de Neves. Fabulos unghi gasit de jucatorul lui Porto. 

Dinamo Kiev, victorie in deplasare cu Maccabi

In cealalta partida a Grupei G, campioana Ucrainei Dinamo Kiev s-a impus pe teren israelienilor de la Maccabi Tel-Aviv, cu 2-0.

Yarmolenko a deschis scorul inca din minutul 4 la capatul unui contraatac, iar Moraes a consfintit rezultatul final la cinci minute dupa pauza cu o executie de finete din interiorul careului.

O victorie care o duce pe Dinamo Kiev la conducerea grupei, cu 4 puncte, si un gol in plus fata de FC Porto.

Din acest punct de vedere meciul din etapa urmatoare dintre Dinamo Kiev si Chelsea se anunta unul extrem de atractiv.



Jose Mourinho a plecat invins de la Porto. Dinamo Kiev, liderul surpriza in Grupa G