Champions League

Jorge Jesus: “Avem toate calitatile sa trecem de Steaua, chiar daca n-avem istoria lor”

Sursă foto: twitter.com

Antrenorul echipei Sporting Lisabona, Jorge Jesus, a prefatat returul cu Steaua intr-o conferinta de presa organizata marti seara la Arena Nationala.

“Vom avea un meci dificil, vom fi constransi in joc si in defensiva. Ne-am pregatit la toate capitolele, iar Sporting are toate calitatile de a trece de aceasta faza, fara a lua din meritele celor de la Steaua. Este un club cu o istorie pe care noi nu o avem si n-am sa uit de finala pe care au castigat-o (n.r. - finala din 1986 a Cupei Campionilor Europeni”, a declarat Jesus in conferinta de presa.

“Steaua are jucatori de calitate, in special la mijloc. Budescu este foarte important la fazele fixe si cred ca va juca. Teixeira, un jucator pe care l-am cunoscut la 16 ani, stie foarte bine sa gandeasca jocul si pozitionarea in teren. Steaua este o echipa ofensiva si foarte bine asezata in teren. Noi suntem obisnuiti sa jucam cu 50.000-60.000 de oameni in tribune”, a mai spus tehnicianul celor de la Sporting Lisabona.

Nu-l sperie gazonul

“Nu ne vom cauta scuze in calitatea gazonului si nu va fi o problema pentru echipa mea. Daca gazonul ar fi singura problema a echipei mele in meciul de miercuri, inseamna ca ne-am califica sigur”, a comentat Jesus starea suprafetei de jos de pe Arena Nationala.

Mathieu, incert

“Pe langa situatia lui mai am alti jucatori cu o stare incerta. Daca nu-l voi recupera pana la ora jocului, voi gasi o solutie pentru inlocuirea lui”.

Unitate

“Este foarte importanta Liga Campionilor din toate punctele de vedere, nu doar financiar. Este diferit sa joci martea sau miercurea, decat sa joci la final de saptamana. Jucatorii se valorizeaza altfel jucatorii. Vrem sa aducem puncte Portugaliei, pentru ca cei din Franta sau Rusia ne-au luat-o inainte. Un traseu cat mai lung din partea tuturor echipelor portugheze ar aduce mai multa valoare intregii tari”.



Jorge Jesus: “Avem toate calitatile sa trecem de Steaua, chiar daca n-avem istoria lor”