Champions League

Inter salveaza remiza cu Barcelona

Sursă foto: twitter.com/fcbarcelona

Intr-un meci disputat cu casa inchisa pe San Siro si care a dus la stabilirea unui nou record de incasari pentru o echipa din Italia in cupele europene, Internazionale Milano si FC Barcelona au remizat, scor 1-1, marti seara, intr-o partida din Grupa B.

Barcelona a deschis scorul prin brazilianul Malcom in minutul 83, la doar trei minute de la intrarea acestuia pe teren. O mutare a lui Ernesto Valverde care s-a dovedit inspirata.
 
Doar patru minute s-a bucurat campioana Spaniei de avantaj, o eroare de marcaj lasandu-l in pozitie de finalizare pe Icardi, iar atacantul argentinian de la Inter a restabilit egalitatea cu un sut din intoarcere. Ter Stegen, care pana atunci nu avusese ce apara, a fost victima sigura.
 
Handanovic, aparatorul buturilor milaneze, a facut adevarate minuni in special in prima repriza, cand s-a opus golului in trei randuri, la suturile lui Dembele, Luis Suarez si Coutinho.
 
Prima ocazie, cea ratata de francezul Dembele, a venit la doar 90 de secunde de la primul fluier al centralului polonez Marciniak.

Inter: Handanovic; Vrsaljko, De Vrij, Skriniar, Asamoah; Vecino, Brozovic (Lautaro Martinez 85), Nainggolan (Borja Valero 63); Politano (Candreva 80), Icardi, Perisic

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Rakitic, Busquets, Arthur (Vidal 73); Dembele (Malcom 80), Suarez, Coutinho

 
In cealalta partida a grupei Tottenham a revenit de la 0-1 si a castigat pe teren propriu in fata lui PSV Eindhoven, scor 2-1.
 
Harry Kane a marcat golul victoriei londonezilor cu o lovitura de cap deviata de un adversar in minutul 89.
 
Inaintea ultimelor doua etape clasamentul Grupei B arata astfel:
 
1. Barcelona 10 puncte
2. Inter 7 puncte
3. Tottenham 4 puncte
4. PSV 1 punct.
 
Etapa urmatoare, pe 28 noiembrie, sunt programate meciurile PSV – Barcelona si Tottenham – Inter.


Inter salveaza remiza cu Barcelona