Champions League

Inter Milano, victorie la limită cu Atletico Madrid

Sursă foto: https://twitter.com/Inter

Echipa Inter Milano s-a impus cu 1-0 în disputa de pe teren propriu cu Atletico Madrid, marți seara, în manșa tur din optimile Ligii Campionilor.

Marko Arnautovic a marcat unicul gol al meciului, în minutul 79, după o recuperare a balonului de către nerrazzuri în jumătatea adversă.

Arnautovic a început meciul ca rezervă și a intrat la pauză în locul accidentatului Marcus Thuram, iar până la golul de 1-0 a ratat câteva șanse bune de a modifica tabela.

Atlatico Madrid a venit la Milano cu speranța unui rezultat pozitiv, iar un 0-0 ar fi fost ideal pentru echipa lui Diego Simeone.

Una dintre puținele ocazii ale echipei spaniole a fost irosită de Samuel Lino în prima parte a meciului.

De cealaltă parte, Inter a irosit alte două ocazii importante prin campionul mondial Lautaro Martinez.

Horațiu Moldovan a fost rezervă la Atletico Madrid în meciul arbitrat de brigada condusă la centru de Istvan Kovacs.

Returul este progrmat pe 13 martie la Madrid.

Remiză la Eindhoven

În cealaltă partidă a serii de marți din Liga Campionilor echipele PSV Eindhoven și Borussia Dortmund au remizat, scor 1-1.

Donyell Malen, un fost echipier al lui PSV, a deschis scorul cu un șut în forță la colțul scurt, în minutul 24.

Un jucător care a refuzat să se bucure pentru prima sa reușită în Liga Campionilor după aproape trei ani, ținând cont de cei trei ani în care a evoluat pentru PSV.

Malen a marcat 50 de goluri în 81 de meciuri pentru gruparea batavă, iar la momentul înlocuirii în partea secundă fanii olandezi l-au acompaniat cu aplauze generoase.

Egalarea grupării olandeze a fost adusă de veteranul Luuk de Jong dintr-o lovitură de la 11 metri la 11 minute după pauză.



Inter Milano, victorie la limită cu Atletico Madrid