Champions League

Inter – Liverpool (22:00). Meciul zilei in optimile Champions League

Sursă foto: twitter.com/

Echipele Inter Milano si FC Liverpool se dueleaza, miercuri seara, in prima mansa a optimilor de finala in Champions League.

Cotele oferite de BETANO
Inter – 3.70 | Egal – 3.59 | Liverpool – 2.21

Un meci despre care Simone Inzaghi, antrenorul campioanei Italiei, spune ca are o singura favorita si aceea este Liverpool.

“Cu toate acestea meciurile trebuie jucate, iar noi trebuie sa ne impunem stilul. Vreau ca jucatorii mei sa evolueze cu mintea limpede. Ar putea face diferenta in acest meci. Baietii sunt determinati sa castige”, a spus Simone Inzaghi inaintea partidei de miercuri seara, ora 22:00.

“Inter este o echipa de top, cu un manager de top. Probabil va fi din nou cea mai buna din Italia si in acest sezon. O echipa cu o foarte buna organizare, care arata creativitate pe teren si care are individualitati remarcabile. Trebuie sa jucam la cel mai inalt nivel pentru a avea o sansa”, a spus si Jurgen Klopp.

Liverpool vine pe Giuseppe Meazza din Milano dupa sase victorii consecutive in toate competitiile.

Dupa infrangerea din derby-ul local cu rivala AC Milan cei de la Inter au castigat o partida si au remizat in alta.

Ambele echipe care se intalnesc miercuri seara ocupa locul secund in competitiile interne.

Va fi a cincea intalnire europeana intre Inter si Liverpool. Echipa engleza a castigat de trei ori pana acum, Inter s-a impus o data.

Ultima oara Liverpool elimina Inter in aceeasi faza a competitiei, optimi de finala, in sezonul 2007/08, dupa 3-0 pe teren propriu si 1-0 la Milano.

Singura victorie a nerrazzurilor dateaza din 12 mai 1965. Un 3-0 pe teren propriu in returul semifinalelor Cupei Campionilor Europeni. Inter se califica in finala cu 4-3 la general.

Echipele probabile

Inter: Handanovič; Škriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Vidal, Brozović, Hakan Çalhanoğlu, Perišić; Džeko, Martínez.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago Alcántara; Salah, Firmino, Mané.

Partida va fi arbitrata la centru de polonezul Szymon Marciniak.



Inter – Liverpool (22:00). Meciul zilei in optimile Champions League