Champions League

Infrangeri grele pentru Nicolae Stanciu si Ianis Hagi in Liga Campionilor. Macar au prins minute in teren!

Sursă foto: https://twitter.com/slaviaofficial/

In ziua prezentarii lui Mirel Radoi drept noul selectioner al nationalei Romaniei, internationalii Nicolae Stanciu si Ianis Hagi au jucat pentru echipele lor in cea mai important competitie europeana.

Nicolae Stanciu a fost titular la Slavia Praga si a jucat pana in minutul 58 al meciului pierdut de campioana Cehiei pe teren propriu cu Inter Milano, scor 1-3.

Lautaro Martinez a deschis scorul pentru gruparea italiana, insa Slavia Praga a avut forta sa egaleze cu opt minute inaintea pauzei printr-un penalty transformat de Tomas Soucek,

Inter s-a desprins in castigatoare pe final de meci, cu doua goluri in ultimele zece minute. Marcatori au fost Romelu Lukaku si acelasi Lautaro Martinez.

Stanciu i-a lasat locul in teren lui Ibrahim Traore in minutul 58.

Slavia Praga ramane ultima in clasament, cu 2 puncte, si va parasi sezonul european dupa ultima etapa in decembrie.

Intr-un meci din Grupa E, Ianis Hagi a intrat la Genk pentru ultimele 11 minute din timpul regulamentar plus prelungirile aferente.

Intrarea tanarului international roman n-a schimbat cu nimic datele problemei pentru campioana Belgiei care era condusa in acel moment cu 3-0. S-a terminat in cele din urma 4-1 pentru Salzburg.

Genk ocupa ultimul loc, cu un singur punct, si este eliminata. Salzburg se va lupta pentru optimile Champions League cu Napoli, a doua clasata.

Liverpool si Napoli au remizat, scor 1-1, pe Anfield Road, in cealalta partida a grupei.

Ciprian Tatarusanu, titular de drept la nationala Romaniei, a ramas din nou spectator de lux pentru Lyon in infrangerea suferita de gruparea din Hexagon pe terenul lui Zenit St.Petersburg, scor 0-2.

Zenit si Lyon (7 puncte fiecare) continua lupta pentru calificarea in optimi pana in ultima etapa.



Infrangeri grele pentru Nicolae Stanciu si Ianis Hagi in Liga Campionilor. Macar au prins minute in teren!