Champions League

Incredibilul Robert Lewandowski. Cifre uluitoare in 2019!

Sursă foto: https://twitter.com/FCBayern/

Atacantul polonez Robert Lewandowski a dat lovitura dupa lovitura in meciul cu Crvena Zvezda disputat la Belgrad in penultima etapa a fazei grupelor in Champions League.

Bayern Munchen a castigat cu un categoric 6-0, iar patru dintre golurile gruparii bavareze au fost marcate de Lewandowski.

Polonezul a ajuns astfel la 10 reusite in actualul sezon european, in conditiile in care echipa cu cele mai multe goluri marcate este Tottenham (17).

Prin comparatie, fosta campioana Real Madrid a marcat 11 goluri in total, dupa reusitele lui Benzema din partida cu PSG.

Mai mult decat atat, Lewandowski ajunge la 51 de goluri in 53 de meciuri oficiale in 2019. Cele mai multe goluri marcate de un jucator in acest an calendaristic. Iar 27 dintre goluri au fost marcate in 20 de partide din actualul sezon.

Lewandowski a ajuns la cota 63 de goluri in Champions League, capitol la care Cristiano Ronaldo ramane lider absolut, cu 127 de goluri, urmat de Lionel Messi (113), Raul (71) si Karim Benzema (64).Incredibilul Robert Lewandowski. Cifre uluitoare in 2019!