Champions League

Heynckes, dezamagit: "Am fost mai buni in ambele meciuri"

Sursă foto: twitter.com

Pentru prima data de cand o antreneaza pe Bayern Munchen tehnicianul Jupp Heynckes rateaza calificarea in finala Ligii Campionilor.

In varsta de 72 ani, Heynckes si-a luat adio de la cea mai importanta competitie la capatul unui retur intens contra Realului pe Santiago Bernabeu.

Bayern a condus cu 1-0 si a egalat la doi, fortand in final golul care i-ar fi adus calificarea. Nu a fost sa fie si Real merge in a treia finala la rand, insa Heynckes considera ca echipa sa a fost superioara in ambele manse disputate.

"Daca vedeti ambele meciuri, noi am fost echipa mai buna. Din pacate nu am putut sa ajungem in finala. Este foarte dezamagitor pentru mine si pentru jucatori. Real sa-i spuna merci lui Navas, care a avut o evolutie grozava si care ne-a blocat cateva ocazii foarte mari", a spus Heynckes dupa meci.

Din sezonul urmator Bayern Munchen va fi antrenata de croatul Nico Kovac, actualul manager al echipei Eintracht Frankfurt.

Heynckes a preluat-o pe Bayern dupa demiterea italianului Carlo Ancelotti in urma infrangerii cu Paris Saint-Germain, in toamna grupelor Ligii Campionilor.



Heynckes, dezamagit: "Am fost mai buni in ambele meciuri"