Champions League

Guardiola, discursul infrangerii

Pep Guardiola, antrenorul lui Bayern Munchen, si-a asumat responsabilitatea dupa esecul usturator suferit in fata lui Real Madrid.

"M-am inselat in mai multe aspecte tactice, este reponsabilitatea mea. Cand se joaca rau, se intampla contra unor rivali mari. Sunt deceptionat", a spus Guardiola.

"Este o noapte dificila pentru mine si pentru jucatori. Insa, eu sunt mandru de ei. Pe durata partidei de multe ori au tinut mingea. Motivul infrangerii nu are legatura cu posesia mingii. Fotbalul se joaca cu mingea, insa dupa aceea sunt si alte lucruri. Ziua de astazi nu a fost una buna", a adaugat Pep.

[news-106592]

Legat de viitorul sau, Guardiola a spus ca "nu iau in nici un fel in calcul sa inchid etapa Bayern si admit ca egalarea performantelor de anul trecut reusite de Jupp Heynckes era o tinta dificila de atins. Nu sunt obosit, nici nu vreau sa plec. Echipa asta trebuie sa castige tot pentru ca lumea sa fie multumita si, uneori, nu e posibil. Imi pare rau ca am decepionat pentru ca nu am jucat bine."

Pep Guardiola este criticat de conducerea lui Bayern si ar putea pleca din vara la Manchester United, clubul englez avandu-l pe locul intai in preferinte, daca va fi posibil. Spaniolul nu se simte bine la Munchen, in special pentru ca fostele glorii, printre care si Franz Beckembauer, il critica atat public, cat si in spatele usilor inchise. 



Guardiola, discursul infrangerii