Champions League

FC Porto-AS Roma, derby-ul serii in playoff-ul Ligii Campionilor

Barajul pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor continua miercuri seara cu alte meciuri de mare atractivitate. Printre acestea de departe se remarca duelul dintre FC Porto si AS Roma.

Aceasta va fi prima intalnire intre cele doua mari echipe ale Europei dupa sezonul 1981/82, cand Porto a eliminat Roma cu 2-0 la general (2-0 si 0-0) in turul secund al Cupei Cupelor.

De 26 ori au jucat cei de la Porto cu echipe italiene si bilantul este unul negativ (7 victorii si 11 infrangeri). Pe teren propriu lusitanii au obtinut patru victorii si au pierdut de trei ori in 12 meciuri.

Roma are 12 intalniri cu echipe lusitane (5 victorii, 4 egaluri si 3 infrangeri), iar in deplasare are doua victorii, doua remize si tot atatea infrangeri.

Porto vine dupa patru infrangeri fara gol marcat in cupele europene, in timp ce Roma nu a inscris in ultimele trei meciuri europene. Pentru echipa italiana este prima aparitie in playoff, in timp ce Porto a mai jucat in sezonul 2014/2015 contra lui Lille (1-0 si 2-0).

Fortuna: Pariuri FC Porto-AS Roma (vezi aici toate cotele)

1

X

2

2,20

3,25

3,55

Tot miercuri seara se mai joaca meciurile:

Dundalk - Legia Varsovia

Villarreal - AS Monaco

Celtic Glasgow - Hapoel Beer Sheva

Ludogoret - Viktoria Plzen



FC Porto-AS Roma, derby-ul serii in playoff-ul Ligii Campionilor