Champions League

Dusan Vlahovic marcheaza la debutul pentru Juventus in Champions League. Cat s-a incheiat Villarreal - Juventus

Sursă foto: https://twitter.com/ChampionsLeague

De 34 de secunde a avut nevoie atacantul sarb Dusan Vlahovic pentru a-si trece in cont primul gol in Champions League, in tricoul lui Juventus Torino.

Vlahovic (22 de ani) a deschis scorul in deplasare cu Villarreal, marti seara, in mansa tur a optimilor Champions League la prima actiune ofensiva a Batranei Doamne.

Totul a pornit de la o recuperare a balonului in propria jumatate, urmata de o lansare lunga spre Vlahovic aflat in coasta apararii adverse.

Sarbul adus de la Fiorentina in Mercato di Riparazione n-a stat prea mult pe ganduri si a tras la coltul lung, invingandu-l pe Rulli.

Vlahovic a intrat in istoria Champions League, marcand cel mai rapid gol pentru un debutant in competitie.

Precedentul record ii apartinea germanului Andy Moller (37 de secunde) intr-un meci castigat de Borussia Dortmund chiar cu Juventus (3-1), in 13 septembrie 1995.

In plus, golul marcat de Vlahovic pe El Madrigal este cel mai rapid reusit in faza eliminatorie a Champions League de la cel marcat de austriacul David Alaba pentru Bayern Munchen (24 de secunde), in 2013, intr-un meci cu Juventus din optimile de finala.

Cel mai rapid gol marcat in Champions League ramane cel al lui Yevhen Konoplyanka intr-o partida cu Sevilla din 2015. Ucraineanul a avut nevoie de 15 secunde pentru a marca.

Villarreal a anulat avantajul celor de la Juventus prin reusita lui Parejo din repriza secunda.

S-a incheiat asadar 1-1 si calificarea se va decide in returul de la Torino.

Intr-o alta partida disputata, marti seara, Chelsea si-a respectat statutul de favorita in disputa cu Lille, impunandu-se cu 2-0 in meciul de pe teren propriu.

Germanul Havertz si americanul Pulisic au marcat pentru noua campioana mondiala a cluburilor.



Dusan Vlahovic marcheaza la debutul pentru Juventus in Champions League. Cat s-a incheiat Villarreal - Juventus