Champions League

Dortmund incearca "remontada" in varianta nemteasca

Sursă foto: twitter.com/

Invinsa in meciul tur de Tottenham, cu 3-0, echipa germana Borussia Dortmund incearca imposibilul in returul programat, marti seara, pe Signal Iduna Park.

Cu zidul galben in spate si atmosfera incendiara creata de fani pe propria arena, Borussia Dortmund vrea sa reediteze un model pus deja in practica de Barcelona in cea mai importanta competitie europeana.

Mauricio Pochettino, antrenorul oaspetilor, spune ca jucatorii sai trebuie sa uite meciul tur si sa joace la Dortmund ca si cum ar fi 0-0 la general. O strategie inteleapta.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Dortmund - Tottenham

Statistica nu arata prea bine pentru Tottenham in ceea ce priveste meciurile europene disputate in deplasare. Doar patru victorii in ultimele 18 deplasari pentru londonezi, care au mai obtinut sapte remize si au pierdut alte sapte partide.

Borussia Dortmund a pierdut la finalul saptamanii trecute in campionat, 1-2 la Augsburg, in timp ce Tottenham a remizat pe teren propriu cu Arsenal, scor 1-1, in derby-ul nordului Londrei.

Echipa engleza n-a mai castigat de trei meciuri in campionat, mai precis de la victoria cu Dortmund din meciul tur, scor 3-0.

Cea mai aspra infrangere suferita de Tottenham in cupele europene a avut loc pe pamant german, 0-8 cu FC Koln in Cupa UEFA - Intertoto din anul 1995.

Meciul dintre Dortmund si Tottenham va fi arbitrat de o brigada olandeza condusa de Danny Makkelie la centru.

Echipele probabile

Dortmund: Bürki; Wolf, Akanji, Zagadou, Diallo; Delaney, Witsel, Reus, Guerreiro, Sancho; Götze;

Tottenham: Lloris; Alderweireld, Sánchez, Vertonghen; Aurier, Davies, Sissoko, Rose; Eriksen; Son, Kane.



Dortmund incearca "remontada" in varianta nemteasca