Champions League

Cristiano Ronaldo aduce victoria pentru Manchester United cu Villarreal in minutul 90+5

Sursă foto: https://twitter.com/ManUtd/

Manchester United a revenit de la 0-1 pe Old Trafford cu Villarreal, pentru a se impune in final, cu 2-1, gratie reusitei lui Cristiano Ronaldo.

Paco Alcacer deschisese scorul pentru Submarinul Galben in minutul 53 cu latul din pasa trimisa in fata portii de Danjuma.

Un gol venit in concordanta cu raportul de forte de pana atunci, Villarreal dominand copios jocul in primele 45 de minute.

Doar sapte minute s-au bucurat de avantaj pe tabela cei de la Villarreal. Alex Telles a restabilit egalitatea cu un sut spectaculos din marginea careului dupa o centrare din lovitura libera.

Partida se indrepta spre a cincea remiza dintre cele doua echipe cand Fred a centrat in careu de pe stanga, Ronaldo a intrat in combinatie cu Lingard si l-a invins pe Rulli cu un sut din unghi.

Un gol marcat de Manchester United in minutul 90+5 pentru prima victorie a sezonului in grupele Champions League.

Statistica arata ca golul marcat de Ronaldo este cel mai tarziu reusit de un jucator al lui United pentru castigarea unui meci din competitie.

Ronaldo a doborat recordul managerului Ole Gunnar Solskjaer, marcator in finala cu Bayern Munchen de la Barcelona din 1999. Norvegianul a marcat atunci in minutul 92 si 17 secunde.



Cristiano Ronaldo aduce victoria pentru Manchester United cu Villarreal in minutul 90+5