Champions League

Continuă lupta pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor

Alte două partide din returul optimilor de finală din Liga Campionilor la fotbal sunt programate, marți, 12 martie. Arsenal Londra, noul lider din Premier League, primește vizita ”dragonilor” de la FC Porto cu misiunea declarată de a întoarce rezultatul negativ din tur. FC Barcelona înfruntă pe propriul teren campioana Italiei din sezonul trecut, Napoli, iar echipa condusă de Xavi nu are alt obiectiv decât calificarea în sferturile competiției. 

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți, 12 martie, am ales cele două meciuri programate în optimile de finală din Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de opt piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Arsenal – Porto (22:00)
0-1 în tur

Metoda calificării – Arsenal în timp regulamentar (cota 1.70)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.62)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.20)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.32)

Arsenal a câștigat ultimele patru meciuri disputate pe teren propriu, cu 14-3 golaveraj în acest interval.

Porto are doar o victorie în cele 23 de meciuri disputate contra echipelor engleze în deplasare, pierzând 19 dintre aceste jocuri.

Ultimele trei meciuri directe cu Arsenal în calitate de echipă gazdă au fost câștigate de ”tunari”, de fiecare dată fără gol primit.

Arsenal a primit gol de fiecare dată în ultimele trei meciuri disputate în campionat pe teren propriu.

Ambele echipe au marcat în cele trei meciuri jucate de Porto în deplasare sezonul acesta de Liga Campionilor.

Barcelona – Napoli (22:00)
1-1 în tur

Se califică – FC Barcelona (cota 1.50)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.65)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.72)
Napoli șuturi pe poartă – Sub 4.5 (cota 1.50)

Barcelona este neînvinsă în opt meciuri, câștigând cinci dintre aceste jocuri. În ultimele trei partide, toate în campionatul spaniol, formația catalană a încheiat fără gol primit.

Ambele echipe au marcat în ultimele cinci meciuri jucate de Napoli în toate competițiile. Echipa italiană este neînvinsă în precedentele șase partide, interval în care a adunat două victorii și patru remize de 1-1.

Napoli nu s-a descurcat prea bine în ultima vreme în deplasare, pierzând cinci din ultimele opt meciuri afară.

Barcelona n-a pierdut niciun meci din cele cinci jucate contra lui Napoli, câștigând două dintre aceste partide.

În meciul tur cei de la Napoli au tras un singur șut pe spațiul porții și acela a fost golul de 1-1 marcat de Victor Osimhen, cu un sfert de oră înaintea finalului partidei.

Cotă de peste 35

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Arsenal – FC Porto și FC Barcelona – Napoli din optimile Ligii Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 36.40, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 364,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de xGoals, statisticile de Live Betting oferite de Betano

Experiența de pariere live este dusă mai departe, pe Betano, grație statisticilor xGoals

xGoals analizează în timp real calitatea oportunităților fiecărei echipe dintr-un meci live și calculează pentru tine numărul așteptat de goluri posibile. Rezultă o valoare Xg, care indică posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului.

Astfel, poți ști la ce să te aștepți și poți miza în consecință, mai informat și cu mai multe șanse de câștig. Valorile xGoals sunt informative și nu garantează pariuri câștigătoare.

xGoals este disponibil doar pentru unele partide de fotbal și se găsește sub tabela de marcaj a paginii live.



Continuă lupta pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor