Champions League

Cinci echipe calificate matematic in optimile Ligii Campionilor

Cu doua etape ramase de disputat pana la finalul fazei grupelor se cunosc deja cinci echipe calificate in primavara europeana din Liga Campionilor.

Atletico Madrid, singura formatie cu punctaj maxim dupa patru meciuri, este prima dintre formatiile calificate in optimi.

Arsenal si Paris Saint Germain, formatii aflate la egalitate de puncte in Grupa A, merg brat la brat fara nicio opozitie.

Bayern Munchen a obtinut calificarea de asemenea din grupa celor de la Atletico, singura miza ramasa fiind ordinea intre cele doua la final.

Borussia Dortmund este a cincea formatie care a obtinut calificarea dupa 1-0 acasa cu Sporting. Surprinzator echipa germana si-a asigurat calificarea inaintea campioanei Real Madrid, echipa tinuta in sah de Legia Varsovia.

Aproape de calificare mai sunt FC Barcelona, Leicester City si Sevilla, echipe care mai au nevoie de un singur punct in urmatoarele doua meciuri pentru a merge fara probleme in optimi.

Leicester City, campioana Angliei, scrie istorie devenind prima debutanta care nu primeste niciun gol in primele patru meciuri disputate.



Cinci echipe calificate matematic in optimile Ligii Campionilor