Champions League

Cifrele lui Ronaldo dupa 3-0 cu Atletico. Noi recorduri stabilite

Sursă foto: twitter.com/juventusfc

Cristiano Ronaldo este pe buzele tuturor dupa hattrick-ul reusit in returul dintre Juventus si Atletico Madrid.

Fara rivala in Serie A, Juventus are o singura tinta in acest sezon, anume castigarea Ligii Campionilor.

Pentru aceasta a fost transferat Cristiano Ronaldo si atacantul portughez nu dezamageste. A adus cu el de la Madrid in bagajul de cunostinte si cuvantul "Remontada", iar Juventus ajunge intre primele opt echipe din Europa dupa o astfel de revenire fabuloasa.

Ronaldo a tras echipa dupa el si a calificat-o practic de unul singur pe Juventus in sferturile competitiei imbunatatindu-si cifrele si asa aflate la superlativ.

Portughezul l-a egalat pe Lionel Messi la numarul de hattrick-uri reusite in Liga Campionilor (8).

Prin cele trei goluri marcate marti seara Ronaldo a ajuns la un total de 65 de goluri inscrie in Liga Campionilor in meciurile de pe teren propriu (record).

Doua dintre cele trei goluri marcate in poarta lui Atletico au fost cu capul, capitol la care Ronaldo aduna 22 de reusite in Liga Campionilor (record).

Este pentru a doua oara in cariera cand Ronaldo reuseste de unul singur sa intoarca soarta unei calificari, dupa ce echipa sa pierduse prima mansa in deplasare cu 0-2.

S-a intamplat in 2016 contra lui Wolfsburg si acum contra lui Atletico. In ambele cazuri portughezul a reusit cate un hattrick.



Cifrele lui Ronaldo dupa 3-0 cu Atletico. Noi recorduri stabilite