Champions League

Chelsea tinuta in sah de Dinamo Kiev. Porto la sefia Grupei G

Chelsea nu mai gaseste drumul spre succes nici in Liga Campionilor, iar meciul de la Kiev a aratat inca o data, daca mai era nevoie, ca trupa lui Jose Mourinho se afla intr-o criza si nu este deloc una de neglijat, desi tehnicianul portughez vede semne de revenire in joc.

La finalul unui 0-0 care o lasa pe Chelsea in afara primelor doua locuri, ocupate de FC Porto si Dinamo Kiev, managerul Jose Mourinho a declarat ca este multumit de evolutia jucatorilor sai, o evolutie solida si ca rezultatul este unul acceptabil, chiar daca echipa sa a avut cateva sanse clare de a marca.

Mourinho nu s-a putut abtine si a subliniat ca ar fi meritat penalty la un fault comis asupra lui Fabregas in suprafata de pedeapsa.

Chelsea a dominat meciul vreme de 75 de minute, insa cei de la Dinamo Kiev s-au aparat organizat, iar in final Mourinho a inchis meciul nedorind sa riste inutil pentru a obtine un punct pe care il considera util in economia grupei.

Mourinho mai crede ca victoria din campionat cu Aston Villa si egalul de la Kiev arata o crestere a soliditatii si stabilitatii echipei in teren.

FC Porto a profitat de remiza din capitala Ucrainei si a urcat pe primul loc in grupa dupa 2-0 acasa cu Maccabi Tel-Avis.

Aboubakar a deschis scorul in minutul 37 cu o lovitura de cap din sase metri. Excelent plasamentul acestuia la centrarea lui Layun de pe stanga.

Cu patru minute inaintea pauzei acelasi Aboubakar s-a aflat in pozitia de servant pentru Brahimi, iar acesta a majorat scorul la capatul unui contraatac clasic.



Chelsea tinuta in sah de Dinamo Kiev. Porto la sefia Grupei G