Champions League

CFR Cluj - Slovan Liberec, azi LIVE ora 21:45 in Liga Campionilor. Obtin clujenii prima victorie?

CFR Cluj intra in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor (in direct 21:45) dupa un inceput de sezon in care a adunat trei eglauri. Iar meciul cu Slovan Liberec din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor incepe sub auspiciul "sa nu luam gol" al lui Ioan Andone.

CFR Cluj a început slab acest sezon, cu trei egaluri consecutive, unul în Supercupa Romaniei si doua in primele etape ale Ligii 1.

Echipa lui Ioan Andone nu arata un joc de campioana, nu merge asa cum ar trebui. Jucatorii si antrenorul au avut pana acum incredere din partea conducerii, dar un esec si o compromitere a sanselor de calificare spre barajul Ligii Campionilor cu Slovan Liberec va deschide capacul reprosurilor.

Ioan Andone stie ca a fost demis de la CLUJ in sezonul 2008/2009  chiar înainte de meciul cu AS Roma din grupele Ligii Campionilor, stie ca Arpad Paszkany nu glumeste.

"Important pentru noi va fi sa nu luam gol acasa" Ioan Andone

CFR Cluj are nevoie sa nu primeasca gol acasa in acest meci pentru a reusi ceea ce se doreste, o victorie fie ea si cu 1-0 sau 2-0, in vederea unui retur destul de dificil in Cehia. 

"Vor fi schimbari pentru ca nu pot sa contez tot pe aceeasi jucatori. Slovan e campioana unei tari care s-a calificat în acest an la Campionatul European, dar nu cred ca este peste Sparta Praga sau Viktoria Plzen, adversarele noastre din pregatiri. Repet, important pentru noi va fi sa nu luam gol acasa", a declarat Andone.

"Este un meci care atârna mult în economia competitionala a toamnei acestui an. Este, practic, cea mai importanta partida din cele jucate pâna în momentul de fata. Binenteles ca speram cu totii la un rezultat linistitor pentru retur", a declarat Paszkany.

Lotul CFR-ului pentru dubla cu Slovan Liberec

Portari: Mario Felgueiras, Mihai Minca, Eduard Stancioiu, Calin Tiut

Fundasi: Jose Lionn, Ivo Pinto, Ricardo Cadu, Ionut Rada, Nuno Diogo, Laszlo Sepsi, Mario Camora

Mijlocasi: Ciprian Deac, Viorel Nicoara, Gabi Muresan, Bakary Sare, Adam Vass, Diogo Valente, Rafael Bastos, Edimar Curtiba

Atacanti: Pantelis Kapetanos, Modou Sougou, Ronny Da Silva

Echipa probabila: Stancioiu - Ivo Pinto, Cadu, Rada, Sepsi -  Sare, Muresan - Deac, Bastos, Diogo Valente - Kapetanos



CFR Cluj - Slovan Liberec, azi LIVE ora 21:45 in Liga Campionilor. Obtin clujenii prima victorie?