Champions League

Blestemul de pe Wembley o urmareste pe Tottenham

Chiar daca s-a bucurat de sprijinul a peste 80.000 de suporteri, echipa londoneza Tottenham Hotspur a pierdut din nou pe Wembley, stadion pe care nu a mai castigat de opt ani.

Formatia pregatita de Mauricio Pochettino a fost invinsa de Bayer Leverkusen, miercuri seara, cu 1-0, la capatul unui meci modest.

Austriacul Kampl a marcat unicul gol al meciului in repriza secunda dintr-o deviere norocoasa.

De la finala Cupei Ligii castigata in 2008 cu Chelsea cei de al Tottenham au inregistrat numai esecuri in meciurile disputate pe Wembley.

Si vorbim aici de finala Cupei Ligii din 2009 (1-4 cu Manchester United), semifinala Cupei Angliei din 2010 (0-2 cu Portsmouth), de semifinala Cupei Angliei din 2012 (1-5 cu Chelsea), de finala Cupei Ligii din 2015 (0-2 cu Chelsea) si de partida din grupele Ligii Campionilor (0-1 cu AS Monaco).

Sunt sase meciuri la rand pierdute de Tottenham pe cea mai mare arena a Angliei, dar chiar si asa londonezii pastreaza in continuare sanse la calificarea in optimi cu patru puncte din patru meciuri.

Monaco este prima in Grupa E, cu opt puncte, urmata de Leverkusen, echipa urcata la sase puncte dupa victoria de la Londra. Teoretic si CSKA Moscova are sanse la locul doi, chiar daca nu are decat doua puncte in clasament.



Blestemul de pe Wembley o urmareste pe Tottenham