Champions League

Bayern, victorie de aruncat prosopul cu Tottenham

Sursă foto: https://twitter.com/FCBayern

Echipa germana Bayern Munchen a oferit o adevarata demonstratie de forta pe terenul londonezilor de la Tottenham intr-un meci atipic cu noua goluri.

Campioana Germaniei a castigat cu un neverosimil 7-2, dupa ce gazdele deschisesera scorul prin sud-coreeanul Son.

Bavarezii si-au inceput apoi recitalul de goluri in poarta lui Lloris, iar Gnabry a fost de neoprit cu un poker reusit in minutele 53, 55, 83 si 88.

Gnabry devine primul jucator cu patru goluri intr-un meci de Liga Campionilor dupa Cristiano Ronaldo contra lui Malmo in 2015.

De la Mario Gomez in 2012 la un 7-0 cu Basel nu s-a mai intamplat ca un jucator al lui Bayern sa marcheze patru goluri intr-un meci de Liga Campionilor.

Lewandovski cu o dubla si Kimmich, cel care a adus egalarea de 1-1, au completat seara fabuloasa a celor de la Bayern.

Kane a redus din diferenta pentru Tottenham in minutul 61 dintr-un penalty.

Tottenham scrie istorie in cupele europene, devenind echipa engleza care sufera cea mai severa infrangere pe teren propriu. O seara pe care fanii londonezilor nu o vor uita prea curand.

Mai mult, pentru prima data in istoria de peste un secol Tottenham incaseaza sapte goluri intr-un meci oficial la un asemenea nivel. Aceasta pentru ca a mai existat un meci disputat pe 22 iulie 1995 si pe care Tottenham l-a pierdut in fata nemtilor de la FC Koln cu 0-8 in Cupa UEFA-Intertoto. Atunci Tottenham a folosit o echipa formata numai din jucatori de 18 si 19 ani respectiv, relateaza cronicile ramase in arhive.

Bayern a marcat 12 goluri in ultimele doua vizite la Londra, dupa 5-1 cu Arsenal si 7-2 cu Tottenham.



Bayern, victorie de aruncat prosopul cu Tottenham