Champions League

Bayern o demoleaza pe Barcelona: un 8-2 istoric!

Sursă foto: https://twitter.com/FCBayernEN/

Meci de senzatie, vineri seara, intre Barcelona si Bayern Munchen, doua super echipe care s-au infruntat la Lisabona pentru un loc in semifinalele Champions League.

Bayern Munchen s-a impus de o maniera categorica, asa cum o arata si diferenta de scor inregistrata pe tabela de marcaj.

Campioana Germaniei a fost net superioara Barcelonei, impotriva careia a marcat cate patru goluri in fiecare dintre reprize.

A fost un adevarat festival de goluri din partea celor de la Bayern in fata unei aparari a Barcelonei care, cel putin in prima repriza, a parut una de amatori.

Nici atacul nu a functionat prea stralucit pentru catalani care, atentie, in primele 45 de minute au avut trei suturi la poarta, in conditiile in care de la Bayern doar Robert Lewandowski a trimis de patru ori spre butul advers.

Muller a deschis balul cu un gol in minutul 4 din interiorul careului.

Barcelona avea sa reactioneze repede, egaland dupa trei minute prin autogolul lui Alaba la centrarea lui Alba.

Un simplu foc de paie pentru echipa lui Quique Setien, probabil la ultimul meci pe banca formatiei blaugrana.

Ocazie mare de 2-1 ratata de Barcelona in minutul 9 prin Luis Suarez scapat singur cu Neuer.

Lionel Messi a avut si el o bara la o centrare in minutul 10, pe fondul unui joc bun al Barcelonei.

Golul lui Perisic din minutul 22, totul plecand de la o minge pierduta de Sergi Roberto in propria jumatate, a destramat complet increderea Barcelonei.

Gnabry a facut 3-1 in minutul 28, iar Muller stabilea scorul pauzei patru minute mai tarziu.

Niciodata in istoria Champions League Barcelona n-a mai incasat patru goluri in prima repriza a unui meci.

Partea secunda a inceput vijelios pentru catalani, care au redus din diferenta prin Luis Suarez in minutul 58 si fanii Barcelonei visau cu ochii deschisi la o “remontada”.

N-a fost cazul de asa ceva, Bayern punctand de patru ori in 27 de minute prin Kimmich, Lewandowski si Coutinho de doua ori.

Brazilianul pe care Barcelona a platit 120 de milioane de euro pentru a-l imprumuta mai apoi la Bayern a refuzat sa se bucure in semn de respect pentru echipa sa din acte.

Pentru Barcelona este primul sezon fara trofeu castigat, dupa 2007/2008.

De cealalta parte, Bayern se dovedeste o adevarata masina de goluri, cu 155 de goluri marcate in acest sezon care inca nu s-a incheiat.



Bayern o demoleaza pe Barcelona: un 8-2 istoric!