Champions League

Bayern Munchen ajunge in semifinale dupa ce a tremurat la Lisabona cu Benfica

Rezultat de egalitate intre Benfica si Bayern, scor 2-2, miercuri seara pe Da Luz din Lisabona in returul sferturilor din Liga Campionilor, un rezultat care califica formatia germana in careul de asi dupa 1-0 in tur.

Avantajul minim luat de bavarezi dupa primul meci a fost anulat de “Vulturi” in urma reusitei lui Raul Jimenez din minutul 27. 

O lovitura de cap superba a atacantului de la Benfica din centrarea lui Eliseu, o faza care i-a pacalit pe ambii stoperi ai lui Bayern.

La doar trei minute de la deschiderea scorului Benfica a ratat desprinderea pe tabela prin acelasi Raul Jimenez, jucator al carui sut din centrul careului a fost blocat de portarul Neuer.

Bayern a egalat scorul in minutul 38 prin Arturo Vidal, omul care adusese victoria in tur. Lahm, capitanul oaspetilor, a patruns pe dreapta la limita careului si a centrat in forta in fata portii, obligandu-l pe portarul Ederson sa respinga mingea. Balonul ajuns la Vidal in marginea careului a fost trimis impecabil de acesta in poarta.

Echipa lui Pep Guardiola a facut 2-1 la sapte minute de la reluare prin Thomas Muller, atacantul potrivit la locul potrivit sa impinga cu latul mingea in poarta in urma unei faze de la coltul terenului.

Portarul Ederson a fost aproape de o mare gafa in minutul 73 la sutul in forta trimis de Vidal, iar peste trei minute Benfica a egalat prin Talisca direct din lovitura libera. Un sut foarte frumos la care Neuer n-a avut ce face cu toata opozitia lui.



Bayern Munchen ajunge in semifinale dupa ce a tremurat la Lisabona cu Benfica