Champions League

Bayern mai face o victima la Londra. Lewandowski ajunge egalul lui Cristiano Ronaldo

Sursă foto: https://twitter.com/Football__Tweet/

Bavarezii de la Bayern Munchen se simt de minune in capitala Angliei, unde au reusit marti seara un nou succes de rasunet.

Campioana Germaniei i-a administrat un categoric 3-0 lui Chelsea in mansa tur a optimilor de finala din Champions League.

Dupa o prima repriza fara goluri in care totusi Bayern a avut cea mai mare ocazie, o bara transversala, iadul s-a dezlantuit dupa pauza la poarta veteranului Caballero.

Londonezii n-au stiut ce i-a lovit, primind doua goluri intr-un interval de doar cinci minute de la acelasi Gnabry (min.51, 54).

De fiecare pasatorul decisiv a fost Lewandowski, pentru ca in minutul 76 atacantul polonez sa-si treaca si el numele pe lista marcatorilor.

Chelea a evoluat in inferioritate numerica din minutul 83, cand Marco Alonso a primit rosu direct. Zarurile fusesera deja aruncate, tabela aratand in acel moment 3-0 pentru oaspeti.

Lewandowski ajunge la 9 reusite in deplasare in actualul sezon de Champions League, egaland performanta lui Cristiano Ronaldo din sezonul 2013/2014.

Mai mult decat atat, Lewandowski a urcat pe trei in topul marcatorilor din competitiile europene, cu 71 de goluri. Doar Cristiano Ronaldo si Lionel Messi au marcat mai multe goluri decat varful lui Bayern.

Bayern si-a facut un obiecei din a castiga la scor pe pamant englez, in ultimele trei deplasari la Londra marcat nu mai putin de 15 goluri (5-1 cu Arsenal, 7-2 cu Tottenham si 3-0 cu Chelsea).



Bayern mai face o victima la Londra. Lewandowski ajunge egalul lui Cristiano Ronaldo