Champions League

Batalia pentru Champions League propune miercuri alte cinci meciuri. Orele de start, informatii cheie, cotele CASA si FORTUNA

Sursă foto: https://twitter.com/DynamoKyiv/

Alte cinci meciuri din turul 3 preliminar al UEFA Champions League sunt programate, miercuri seara. Cap de afis va fi confruntarea dintre Dynamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, si Sturm Graz, meci care se disputa pe teren neutru, in Polonia.

Qarabag – Ferencvaros (19:00)
Cotele oferite de FORTUNA: Qarabag 2.13 | Egal 3.45 | Ferencvaros 3.60

Qarabag a dovedit pana acum ca este o nuca tare in meciurile disputate pe teren propriu. Azerii au eliminat in primul tur pe Lech Poznan din Polonia (5-1 acasa), pentru ca in turul doi sa elimine pe FC Zurich din Polonia (3-2 acasa). Ferencvaros a invins in deplasare pe Slovan Bratislava in turul precedent (4-1), intorcand rezultatul negativ din prima mansa (1-2).

Bodo/Glimt – Zalgiris (19:00)
Cotele oferite de CASA: Bodo/Glimt 1.33 | Egal 5.55 | 9.60

Zalgiris se numara printre revelatiile de pana acum, mai ales dupa eliminarea in turul anterior a celor de la Malmo FF (3-0 la general). Bodo/Glimt a avut emotii in primul tur cu Klaksvik din Feroe (3-0 si 1-3), pentru ca in runda precedenta sa revina de la 0-1 in prima mansa cu Linfield din Irlanda de Nord pentru un 8-0 acasa. A fost cea mai categorica victorie de pana acum in preliminariile Champions League.

Maccabi Haifa – Apollon (20:00)
Cotele oferite de FORTUNA: Haifa 1.53 | Egal 4.05 | Apollon 7.40

Echipa israeliana s-a calificat in aceasta faza dupa eliminarea formatiei elene Olympiacos Pireu (4-1 la general). Una dintre marile surprize din aceste preliminarii. Maccabi Haifa a marcat in ultimele zece meciuri disputate pe teren propriu si a pierdut un singur meci din ultimele 19 de acasa in toate competitiile. Apollon este campioana Ciprului. Un singur meci din ultimele 10 disputate in deplasare a castigat gruparea din Limassol.

Dynamo Kiev – Sturm Graz (21:00)
Cotele oferite de CASA: Dynamo Kiev 2.10 | Egal 3.40 | Sturm 3.75

Pentru Dynamo Kiev este doar al doilea meci oficial, in timp ce Sturm Graz a acumulat deja doua meciuri in noul sezon din Austria, printre acestea obtinand si o victorie contra campioanei Salzburg (2-1). Cele doua echipe s-au mai intalnit o singura data, intr-un amical castigat de austrieci, cu 2-0, in 2018. Runda precedenta Dynamo Kiev a eliminat pe Fenerbahce dupa 0-0 “pe teren propriu” in Polonia si 2-1 la Istanbul, dupa prelungiri.

Crvena Zvezda – Pyunik (21:45)
Cotele oferite de FORTUNA: Crvena 1.16 | Egal 7.60 | Pyunik 23.00

Fosta campioana a Europei porneste ca mare favorita la calificare in fata revelatiei Pyunik Erevand, formatie care a eliminat pe CFR Cluj in primul tur din Champions League. Crvena Zvezda are trei victorii din trei in ultimele meciuri disputate pe teren propriu. Pentru campioana Serbiei este primul meci in actuala editie a cupelor europene. Belgradenii arata un apetit ofensiv impresionant, marcand 17 goluri in primele patru etape din campionatul Serbiei.



Batalia pentru Champions League propune miercuri alte cinci meciuri. Orele de start, informatii cheie, cotele CASA si FORTUNA