Champions League

Barcelona la un meci distanta de castigarea a trei trofee

Echipa spaniola FC Barcelona lupta pe trei fronturi pentru obtinerea triplei in acest sezon, iar antrenorul Luis Enrique spune ca prin calificarea in finala Champions League de la Berlin misiunea a fost indeplinita.

“Misiune indeplinita. Urmatorul nostru obiectiv este sa devenim campionii Europei. Suntem increzatori si trebuie sa castigam finala. Suntem la o victorie distanta de castigarea fiecarei competitii. Acesta este obiectivul nostr”, a declarat Luis Enrique dupa returul semifinalei cu Bayern Munchen.

“Sunt multumit de performanta jucatorilor mei si trebuie sa fie felicitati. Este un moment frumos, dar trebuie sa ramanem concentrati. Ce echipa imi doresc pentru finala? Oricare merita sa ajunga acolo”, a completat Luis Enrique.

Barcelona are nevoie de o victorie in ultimele doua etape din Primera Division pentru a-si asigura titlul in Spania, este calificata in finala Cupei Regelui Spaniei cu Athletic Bilbao si pe 6 iunie va intalni Real Madrid sau Juventus Torino in finala Champions League.



Barcelona la un meci distanta de castigarea a trei trofee