Champions League

Barcelona in optimi, Juventus tremura pana in ultima etapa

Sursă foto: twitter.com/juventusfc

Juventus si Barcelona au terminat la egalitate, scor 0-0, miercuri seara, intr-un meci din penultima etapa a fazei grupelor in Champions League.

Un meci prea putin spectaculos pentru asteptarile fanilor si in care Lionel Messi a intrat pe teren abia in partea secunda.

Cele doua echipe au trecut repede peste faza de tatonar si Douglas Costa l-a pus la incercare pe Ter Stegen cu un sut din interiorul careului in minutul 2.

Replica Barcelonei a venit din partea lui Paulinho, al carui sut din minutul 10 a trecut pe langa poarta.

Sansa uriasa de gol ratata de Barcelona in minutul 22 prin Rakitic a carui minge din lovitura libera a lovit bara.

In partea secunda Barcelona a tinut mai mult de minge si abia pe final cei de la Juventus au iesit mai mult la joc impulsionati de avantajul pe care Sporting il avea in fata lui Olympiakos in cealalta partida a grupei.

Messi a avut un sut peste poarta dintr-o lovitura libera, iar Digne a preferat pasa pentru Suarez in detrimentul unui sut la o alta faza promitatoare de atac a catalanilor.

Juventus a ratat cea mai mare ocazie in prelungirile partidei la sutul lui Dybala din 16 metri, minge respinsa in extremis de portarul Ter Stegen in corner.

Un egal care asigura calificarea Barcelonei in optimile de finala de pe primul loc, in timp ce Juventus si Sporting, echipe despartite de un punct, isi vor disputa locul secund in ultima etapa.

Sporting a invins-o pe Olympiakos, cu 3-1.



Barcelona in optimi, Juventus tremura pana in ultima etapa