Champions League

Avancronica meciului Juventus – Ajax. Se joaca pentru un loc in semifinale!

Sursă foto: https://twitter.com/Footballnews090/

Dupa 1-1 in turul de la Amsterdam toate variantele sunt de luat in calcul in mansa a doua programata, marti seara, pe noul stadion al lui Juventus.

Max Allegri s-a declarat multumit dupa rezultat din tur, golul marcat in deplasare de Cristiano Ronaldo oferindu-i lui Juventus prima sansa la calificare.

Ajax este obisnuita sa intoarca rezultate negative si a demonstrat-o in optimi cand, dupa o infrangere cu 2-1 pe teren propiu in fata lui Real Marid, “lancierii” au castigat spectaculos pe Santiago Bernabeu.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Juventus - Ajax

Echipa olandeza este obligata sa atace si sa marcheze la Torino, de aici asteptandu-ne la un meci cu goluri.

Juventus vine dupa o infrangere in campionat cu SPAL (1-2), meci in care Allegri a menajat mai multi dintre titularii pe care se va baza la returul cu Ajax, inclusiv Cristiano Ronaldo. Portughez este o adevarata sperietoare pentru “lancieri”, marcand de fiecare data in ultimele cinci meciuri contra lui Ajax si adunand in total opt reusite.

Ajax a ajuns la Torino dupa un meci cu multe goluri in campionat, 6-2 contra lui Excelsior, ramanand in fruntea clasamentului din Eredivisie la golaveraj in fata rivalei PSV Eindhoven.

Echipa pregatita de Erik ten Hag este prima din campionatele de top ale Europei care depaseste in acest sezon bariera a 100 de goluri marcate.

Din 1997 Ajax n-a mai ajuns in semifinalele Ligii Campionilor, iar ultima oara cand o echipa olandeza a ajuns in careul de asi s-a intamplat cu PSV in 2005.

Ajax a castigat 10 din ultimele 12 meciuri disputate in toate competitiile, incluzand cinci victorii in ultimele sase deplasari.

Juventus este neinvinsa in ultimele zece meciuri contra lui Ajax. Ultima oara cand echipa olandeza a depasit formatia din Torino s-a intamplat in 1973 la finala de la Belgrad.

Echipele probabile

Juventus: Szczesny; Cancelo, Bonucci, Rugani, Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi, Mandzukic, Ronaldo.

Ajax: ​Onana; Veltman, De Ligt, Blind, Sinkgraven; De Jong, Schone; Ziyech, Van de Beek, Neres; Tadic.



Avancronica meciului Juventus – Ajax. Se joaca pentru un loc in semifinale!