Champions League

Avancronica meciului APOEL – Ajax

Sursă foto: https://twitter.com/AFCAjax

Dincolo de duelul din Gruia dintre CFR Cluj si Slavia Praga, un alt meci programat marti seara in playoff-ul Champions League si care ne intereseaza este cel de la Nicosia dintre APOEL si Ajax Amsterdam.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru APOEL - Ajax

Semifinalista sezonul precedent in cea mai importanta competitie continentala, Ajax incearca sa-si asigure o noua prezenta in grupe.

Nicosia este un teren greu pentru echipele vizitatoare, desi in turul precedent azerii de la Qarabag au reusit surpriza, castigand cu 2-1.

APOEL s-a intrebuintat la retur pentru a intoarce soarta calificarii printr-un 2-0.

Ajax vine dupa trei victorii la rand in toate competitiile, dupa ce remizase in doua randuri cu 2-2 contra lui Vitesse si PAOK Salonic.

Cele doua echipe s-au mai intalnit pe acest teren in faza grupelor Champions League, in 2014, cand partida s-a incheiat nedecis, scor 1-1.

Cate doua absente importante din fiecare tabara inaintea acestui meci direct.

De la gazde vor lipsi Vujadin Savic si Praxitelis Vouros, in timp ce ”lancierii” nu vor putea miza pe Quincy Promes si Noussair Mazraoui.

Transferat in vara de la Standard Liege, mijlocasul Razvan Marin a devenit unul dintre titularii de baza la Ajax, acesta prinzand deja 249 de minute in Eredivisie si 54 de minute in Champions League, cele doua meciuri cu PAOK.



Avancronica meciului APOEL – Ajax