Champions League

Avancronica Manchester United - Olympiakos Pireu

Pentru Manchester United meciul de miercuri seara cu Olympiakos Pireu este unul de totul sau nimic in acest sezon, iar o eliminare din Champions League inca din faza optimilor de finala ar fi sinonima cu dezastrul pentru echipa tot mai contestatului manager David Moyes.

Campioana Angliei a pierdut mansa tur, scor 0-2, si are nevoie de toata forta ofensiva pentru a intoarce rezultatul pe Teatrul Viselor.

"Exista o doza insemnata de dezamagire cand pierzi de maniera in care am facut-o noi contra celor patru granzi din campionat. Le-am spus insa jucatorilor dupa meciul cu Liverpool ca tot ce conteaza este jocul cu Olympiakos, iar acestia stiu ca pot juca mai bine. Nu este sezonul la care ne asteptam, insa tot ce mai conteaza acum este sa trecem de Olympiakos. Ar fi un pas urias inainte pentru noi", a declarat Moyes.

Managerul lui United nu va putea conta la meciul de miercuri seara pe Jonny Evans, Chris Smalling, Javier Hernandez si Nani, toti accidentati.

De cealalta parte, Olympiakos a ajuns la Manchester din postura de virtuala campioana a Greciei, obtinand al 41-lea titlu din istoria clubului cu cinci etape inainte finalului de sezon.

Din acest punct de vedere si din perspectiva unei eventuale prezente in sferturile de finala, echipa antrenata de Michel nu are nimic de pierdut, ci doar totul de castigat.

"Jucatorii mei nu sunt speriati de nimic. Poate doar managerul sa fie putin speriat, dar jucatorii nu sunt. Cunoastem situatia celor de la Manchester United, dar nu are nimic de-a face cu noi. Tot ce putem face este sa jucam jocul nostru si sa nu ne intereseze de problemele lor", a spus Michel.

Javier Saviola si Ivan Marcano au revenit la antrenamente si au facut deplasarea la Manchester, insa Michel nu va putea conta pe Michael Olaitan.

Statistica este favorabila echipei Manchester United in disputele cu echipele elene pe teren propriu castigand toate meciurile cu acestea. Olympiakos a pierdut toate cele 11 meciuri jucate pana acum in Anglia.



Avancronica Manchester United - Olympiakos Pireu