Champions League

AS Roma-FC Porto, capul de afis marti seara in Liga Campionilor

De departe cel mai interesant meci programat marti seara in playoff-ul Ligii Campionilor este confruntarea dintre AS Roma si FC Porto.

In tur a fost 1-1, iar rezultatul plaseaza formatia italiana in pole position pentru obtinerea calificarii in grupe. Un autogol al lui Felipe si un gol marcat de gazde din penalty in partea secunda au scris istoria meciului din tur.

Roma a debutat intre timp in noul sezon de Serie A si a facut-o in stil de mare echipe, trecand pe teren propriu de Udinese, cu 4-0, desi a evoluat aproape o repriza in inferioritate numerica.

Gazdele de marti seara nu pot miza pe doi jucatori care in mod normal prindeau primul 11. Thomas Vermaelen, fotbalist adus in aceasta vara de la Barcelona, este suspendat dupa rosul primit la Porto, in timp Antonio Rudiger este accidentat. Emerson Palmieri sau Federico Fazio l-ar putea inlocui pe german in centrul defensivei romane.

Echipele probabile

AS Roma: Szczesny – Jesus, Fazio, Manolas, Florenzi – Strootman, De Rossi, Nainggolan – Perotti. Salah, Dzeko.

FC Porto: Casillas – Layun, Marcano, Felipe, Pereira – Danilo, Oliveira, Herrera – Corona, Silva, Adrian.

Porto este neinvinsa in trei meciuri disputate contra Romei in cupele europene, inregistrand o victorie si doua remize.

Cu toate acestea, recordul lusitanilor la meciurile disputate in Italia este negativ: sase infrangeri din 12 partidei. Doar trei victorii si alte trei remize a obtinut Porto in Cizma.

Fortuna: Pariuri AS Roma-FC Porto (vezi aici toate cotele)

1

X

2

1,90

3,70

4,20



AS Roma-FC Porto, capul de afis marti seara in Liga Campionilor