Champions League

AS Monaco reuseste mini remontada cu Manchester City

Sursă foto: twitter.com

Echipa din Principat a intors rezultatul nefavorabil din tur si a eliminat-o pe Manchester City, cu 3-1 in retur, si s-a calificat in sferturi dupa 6-6 la general gratie numarului mai mare de goluri inscrise in deplasare.

Meciul a inceput ideal pentru echipa pregatita de Leonardo Jardin, cu gol marcat de Mbappe in minutul 8. Exact ce aveau nevoie monegascii pentru a prinde curaj si a pune presiune pe City.

"Cetatenii" au inceput letargic si au parut ca se dezic de propriul antrenor aparand rezultatul din tur, iar butonul de panica a fost apasat in minutul 29 dupa reusita lui Fabinho. Pasa in careu si reluare din prima, dupa ce Kolarov rata de putin respingerea balonului.

Citește și... Echipele calificate in sferturile Ligii Campionilor

Manchester City a beneficiat de primul corner abia la 2-0 pentru Monaco, in minutul 35, dupa o patrundere a lui Aguero in careul advers.

Dupa pauza, in minutul 57, City avea sa rateze cea mai mare ocazie a meciului la pasa ideala oferita de belgianul De Bruyne pentru urcarea lui Sterling. Acesta a evitat sutul la poarta si a intors pentru Aguero, alegere care s-a dovedit pana la urma complet lipsita de inspiratie.

Echipa lui Pep Guardiola a pus stapanire pe joc dupa o ora de joc si Subasic s-a remarcat la sutul lui Aguero in minutul 65. Practic la fiecare actiune de atac a oaspetilor apararea lui Monaco s-a clatinat si in cele din urma Sane a marcat in minutul 71 golul care la acel moment o califica pe City in sferturi.

Monegascii au gasit resurse pentru a reveni in ofensiva si Bakayoko, jucator suspendat pentru meciul urmator, a transformat in gol centrarea lui Lemar din lovitura libera in minutul 77.

Atletico Madrid in sferturi

In cealalta partida a serii de miercuri, Atletico Madrid a remizat pe teren propriu cu Bayer Leverkusen, scor 0-0, si s-a calificat cu 4-2 la general.



AS Monaco reuseste mini remontada cu Manchester City