Champions League

Arsenal incaseaza un al doilea 5-1 de la Bayern

Sursă foto: twitter.com/championsleague

Dubla mansa de cosmar pentru Arsene Wenger si Arsenal Londra contra lui Bayern Munchen, echipa care a reusit sa repete in capitala Angliei scorul de 5-1 din prima mansa.

Un rezultat putin scontat inaintea partidei de marti seara, mai ales dupa ce gazdele deschisesera scorul prin Walcott in minutul 20. Patrundere a internationalului englez si finalizare spectaculoasa cu sut sub bara.

Fanii lui Arsenal sperau la acel rezultat intr-o minune, insa totul s-a naruit dupa pauza odata cu eliminarea fundasului francez Koscielny in minutul 53, faza care a dus la lovitura de la 11 metri prin care Lewandowski restabilea egalitatea.

Robben a facut 2-1 pentru Bayern in minutul 68 dupa o interceptie a balonului in jumatatea adversa de teren, pentru ca Arsenal sa cada total in minutele de final.

Costa a marcat in minutul 78 golul de 3-1 dupa un contraatac inceput de bavarezi din propria jumatate de teren, iar Vidal si-a trecut in cont o dubla in minutele 80 si 85 dupa erori masive comise de apararea lui Arsenal.

Echipa londoneza paraseste Liga Campionilor in faza optimilor de finala pentru al saptelea al consecutiv, iar suporterii nu-l mai vor sub niciun chip pe Arsene Wenger pe banca din sezonul viitor.

Fanii au afisat inaintea meciului cu Bayern mai multe mesaje prin care indemnau conducerea clubului sa nu-i mai prelungeasca intelegerea managerului francez aflat pe banca lui Arsenal din anul 1996.



Arsenal incaseaza un al doilea 5-1 de la Bayern