Champions League

Ancelotti, furios la adresa arbitrajului. Cere masuri urgente din partea UEFA

Sursă foto: twitter.com

Bayern Munchen a fost macelarita de brigada maghiara condusa de Viktor Kassai in returul sferturilor din Liga Campionilor cu Real Madrid, iar tehnicianul bavarezilor, italianul Carlo Ancelotti, si-a aratat furia dupa meci.

“Performanta arbitrilor a fost mai rea decat a noastra. Stiu ca este fotbal si ca se mai intampla uneori, dar nu astfel de erori majore”, a spus Ancelotti dupa meci pentru Sky.

“Ne-am gandit la acest meci pana la cele mai mici detalii, mai putin la arbitru. Este pacat, pentru ca altfel a fost un meci perfect. Sunt mandru de jucatorii mei care au dat totul si chiar mai mult de atat, apoi totul s-a petrecut cum ati vazut. Arbitrul probabil n-a fost conectat la meci. Nu cred ca Real Madrid are vreo influenta asupra arbitrilor. Pur si simplu au gresit. Niciodata n-am fost in favoarea tehnologiei arbitrajului video, dar acum trebuie sa admit ca este necesar. Nu poti decide o calificare in semifinalele Ligii Campionilor de o asemenea maniera. Am vorbit si cu Zidane dupa meci si a fost de acord cu mine ca prestatia arbitrilor a fost una negativa”, a adaugat Ancelotti pentru Mediaset Premium.

Bayern Munchen a intors rezultatul din prima mansa, 2-1 pentru Real, si a fortat trimiterea meciului in prelungiri, dar s-a vazut afectata de doua erori majore de arbitraj: eliminarea lui Vidal si un gol marcat de Ronaldo din offside.



Ancelotti, furios la adresa arbitrajului. Cere masuri urgente din partea UEFA