Champions League

Ancelotti dupa infrangerea de la Manchester: “Suntem inca in viata”

Sursă foto: https://twitter.com/MirrorFootball/

Real Madrid a fost condusa in trei randuri cu doua goluri diferenta de Manchester City in mansa tur a semifinalelor Championd League, dar pana la urma echipa spaniola a scapat ieftin cu un 3-4 in perspectiva returului.

"Am inceput meciul foarte prost, am fost prea moi. Am primit doua goluri si acolo echipa a aratat ce a aratat in ultima vreme. Am reactionat foarte bine de acolo. Am stat in joc pana la final, ne-am chinuit, dar aprecierea jocului este simpla: trebuie sa ne aparam mai bine.

“Am fost foarte buni cu mingea, am avut ocazii, dar intr-un meci care merge de la un gol la altul trebuie sa aperi mai bine, asta e foarte important. Este o infrangere care ne lasa in viata pentru returul de pe Bernabeu. Cred ca suntem capabili sa le cream probleme la retur”, a declarat Carlo Ancelotti.

Tehnicianul italian a comentat si decizia lui Benzema de a transforma printr-o scarita lovitura de la 11 metri acordata de Istvan Kovacs in minutul 82 pentru un hent comis de Laporte.

“Karim a jucat un meci extraordinar dar o face tot timpul. Are personalitate sa transforme astfel de penaltiuri, a fost foarte spectaculos sa incerci asta la momentul acela", a mai spus Ancelotti.

Returul dintre Real Madrid si Manchester City este programat pe 4 mai.



Ancelotti dupa infrangerea de la Manchester: “Suntem inca in viata”