Champions League

Adriano de trei puncte pentru Inter

Internazionale Milano a invins Anorthosis Famagusta, scor 1-0, intr-un meci din grupa B a Ligii Campionilor, singurul gol al partidei fiind marcat de brazilianul Adriano in prima repriza.
Cristi Chivu a fost titular in meciul cu Anorthosis Famagusta si a fost folosit de Jose Mourinho in centrul defensivei, alaturi de Ivan Cordoba. El a avut o prestatie buna, blocand putinele atacuri ale cipriotilor.

Vechea cunostinta a lui CFR Cluj a venit in Italia cu o tactica ultradefensiva. Cipriotii s-au asezat pe doua linii in speranta de a nu primi gol, dar acesta a venit cu un minut inainte de pauza, Adriano marcand din nou in Champions League cu o lovitura de cap.

Imediat dupa pauza, cipriotii au avut o mare ocazie de gol ratata de fundasul grec Nikos Katsavakis, insa desfasurarea partidei a fost aceeasi ca si in prima parte, doar ca ocaziile la poarta lui Arian Beqaj s-au inmultit, dar Stankovic, Muntari si Ibrahimovic nu au avut inspiratie.

In cealalta partida a grupei B, Panathinaikos Atena si Werder Bremen raman fara victorie, dupa ce au incheiat la egalitate, scor 2-2.

Nemtii au deschis scorul in prima repriza in minutul 29 prin Per Mertesacker din centrarea lui Mesut Ozil, dar grecii au dat dovada de caracter si au intors rezultatul. Mai intai, in minutul 37, Vangelis Mantzios a pus perfect capul pentru egalare din centrarea lui Gabriel, pentru ca tot el sa marcheze golul care aducea in avantaj gruparea lui Henk Ten Cate.

Pana la final, Panathinaikos a fost aproape sa isi majoreze diferenta, dar Dimitrios Salpingidis a trimis in bara in minutul 74, iar Cleyton nu a putut sa il invinga pe Christian Vander, iar ocaziile s-au razbunat, Hugo Almeida stabilind scorul final in minutul 83.

In clasamentul grupei, Internazionale Milano conduce cu 7 puncte, urmata de Anorthosis (4 puncte), Werder Bremen (3 puncte) si Panathinaikos (1 punct).

Onlinesport


Adriano de trei puncte pentru Inter