Balonul de Aur

Ribery, dezamagit ca a ratat Balonul de Aur

Internationalul francez Franck Ribery nu a facut niciun secret din dezamagirea provocata de ratarea Balonului de Aur, trofeu care a ajuns in bratele lui Cristiano Ronaldo pentru a doua oara in cariera.

Cu toate acestea, jucatorul lui Bayern Munchen spune ca este bucuros ca s-a incheiat toata povestea s-a incheiat.

"Evident mi-ar fi placut sa castig, dar este in regula. Noi, jucatorii de la Bayern Munchen, incepand cu mine, suntem mandri ca am fost prezent in aceasta finala. In schimb, sunt fericit ca totul s-a terminat.", a spus Ribery.

Francezul se intreaba retoric ce ar mai fi putut castiga in 2013 pentru a pune mana pe Balonul de Aur, dupa ce a obtinut tot ce se putea cu Bayern.

"Ce as fi putut face in plus? Am castigat tot cu Bayern Munchen. Nu sunt egoist, iar acest trofeu nu era obiectivul meu. Prefer sa castig cu Bayern Munchen si sa devin campion mondial. Asta e ceea ce conteaza", a mai spus Ribery.

Franck Ribery, 30 de ani, s-a clasat pe locul trei in finala pentru Balonul de Aur din 2013, cu 23,36% din voturi, dupa portughezul Cristiano Ronaldo (27,99%) si argentinianul Lionel Messi (24,72%).



Ribery, dezamagit ca a ratat Balonul de Aur