Balonul de Aur

Di Maria a refuzat sa semneze autograf pe tricoul lui Real Madrid

In spatele Galei FIFA de la Zurich in care a fost decernat Balonul de Aur au avut loc mai mult mici intamplari care au dat culoare acestui eveniment de prim plan in fotbalul mondial.

Unul dintre protagonisti a fost mijlocasul argentinian Angel Di Maria, actualmente jucatorul lui Manchester United.

Ajuns pe covorul rosu Di Maria s-a vazut asaltat de fani pentru autografe. Acesta i-a luat la rand si a semnat pe tricouri albe, agende sau simple bucati de hartie.

Cand insa un fan i-a pus in fata un tricou negru al celor de la Real Madrid, Di Maria s-a intors brusc, si-a luat sotia de mana si s-a facut nevazut.

Di Maria a plecat de la Real Madrid in vara, dupa Cupa Mondiala, devenind cel mai scump transfer venit in Premier League din afara.

La vremea respectiva s-a vorbit despre existenta unei relatii incordate intre jucator si managerul Carlo Ancelotti, iar acum un alt jucator, Xabi Alonso (Bayern), a povestit ca practic el si Di Maria au fost fortati sa plece de la Real.

Angel Di Maria a fost ales in echipa ideala a anului 2014 pe postul de mijlocas.Di Maria a refuzat sa semneze autograf pe tricoul lui Real Madrid