Fara categorie

Steaua a sosit suparata din Praga, Neaga a fost obosit

Delegatia Stelei s-a intors joi dimineata, in jurul orei 3:10 de la Praga, iar patronul gruparii din Ghencea s-a declarat dezamagit de infrangerea suferita in fata Slaviei, scor 1-2, in Grupa H a Ligii Campionilor.
"Sunt suparat! Parca am o suparare. Puteam macar un egal sa facem, sa mai avem sanse la calificare. Imi pare rau ca am dominat prima repriza si uite ce s-a intamplat in a doua. S-a rupt echilibrul. Am fost multumit de cum a fost facuta echipa, dar nemultumit de cum a mers mijlocul", a spus Becali, care a plecat repetand faptul ca l-a deranjat schimbarea pe care a facut-o Hagi, cand l-a scos pe Lovin, considerat unul dintre cei mai buni jucatori, si l-a introdus pe Surdu, in minutul 62: "D-aia sunt suparat!".

Gigi Becali a iesit primul din aeroport, fiind urmat de mijlocasul Marius Croitoru, care schiopata vizibil din cauza unei lovituri primite la glezna, dar care nu-l va face indisponibil pentru meciul din campionat cu UTA.

Jucatorii Stelei au fost preluati de la aeroport de autocarul clubului, in vreme ce antrenorul Gheorghe Hagi si managerul sportiv Adrian Ilie au plecat cu masinile personale.

Hagi spune ca Neaga nu a facut parte din lot deoarece era obosit

Antrenorul Stelei, Gheorghe Hagi, a explicat la conferinta de presa care a urmat meciului cu Slavia ca a decis sa nu-l introduca in lot pe Adrian Neaga din cauza oboselii acumulate de atacant, transmite trimisul NewsIn la Praga.

"Neaga era obosit. Avea 11 jocuri in picioare. Am preferat pe cineva mai proaspat in atac", a explicat antrenorul Gheorghe Hagi. Atacantul Adrian Neaga nu a fost inclus in lotul pentru meciul cu Slavia praga si a urmarit partida de la masa presei a stadionului Evzena Rosickeho.

Hagi s-a referit si la Zaharia si Golanski, care nu au jucat in acest meci, asa cum a vrut patronul echipei si a declarat ca decizia de a nu-i folosi in aceasta partida i-a apartinut lui. "Am facut un joc foarte bun. Am dominat, dar ne-a lipsit sansa. Am avut ocazii, dar imi pare rau pentru ultimele 20 de minute in care am lasat adversarul sa isi faca jocul", a mai afirmat Gheorghe Hagi.

Steaua Bucuresti a fost invinsa miercuri, la Praga, de Slavia, scor 2-1, in primul meci contand pentru Grupa H a Ligii Campionilor.

NewsIn


Steaua a sosit suparata din Praga, Neaga a fost obosit