Fara categorie

Coltescu va conduce meciul Croatia-Azerbaidjan din preliminariile CE de tineret

Arbitrul roman Sebastian Coltescu, cel care a fost acuzat ca a luat o serie de decizii eronate la meciul Steaua-Ceahlaul, din prima etapa a Ligii I, a fost delegat miercuri la meciul international Croatia-Azerbaidjan, din preliminariile Campionatului European de tineret 2007-2009, informeaza FRF.
Coltescu va fi ajutat la meciul Croatia-Azerbaidjan (care se va juca la Zapresic, pe 11 septembrie) de asistentii Miklos Nagy si Sorin Caia si de arbitrul de rezerva Marius Avram.
 
O alta brigada romaneasca va oficia la meciul Kazahstan-Belgia, din cadrul preliminariilor EURO 2008 (12 septembrie, la Almati) si va fi condusa de Alexandru Tudor, ajutat de arbitrii asistenti Cristian Nica si Marcel Savaniu, precum si de arbitrul de rezerva Alexandru Deaconu. Tot Alexandru Tudor a fost delegat, saptamana viitoare, pe 8 august, la partida FK Sarajevo - KRC Genk, contand pentru mansa secunda a celui de-al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor. La Sarajevo, Tudor va fi insotit de Cristian Nica, Aurel Onita si Ionica Serea (arbitru de rezerva).
 
In alta ordine de idei, brigada compusa din Augustus Constantin - Adrian Vidan, Cornel Fecioru si Tiberiu Lajos (rezerva) va oficia miercuri la partida FC Mika - MTK Budapesta, din cadrul celei de-a doua manse a primului tur preliminar al Cupei UEFA.
 
Arbitrii romani au o serie de reprezentanti si la fotbalul feminin. Astfel, Cristina Ionescu (arbitru central), Irina Mart si Mihaela Popescu (arbitri asistenti) au fost delegate la meciul Cehia - Spania (27 octombrie), contand pentru preliminariile Campionatului European de senioare, editia 2007-2009, in timp ce Teodora Albon (arbitru central) si Carmen Neagu (arbitru asistent) se vor deplasa, la sfarsitul saptamanii viitoare, in Croatia, unde vor arbitra in perioada 9-14 august partide din cadrul uneia dintre grupele primei faze de calificare ale UEFA Women's Cup, editia 2007-2008. Respectiva grupa este alcatuita din ZNK Osijek (Croatia), KFC Rapide Wezemaal (Belgia), Cardiff City LFC (Tara Galilor) si SU 1 Dezembro (Portugalia).
 
NewsIn


Coltescu va conduce meciul Croatia-Azerbaidjan din preliminariile CE de tineret